Handgemaakte tafels

Uniek en op maat

Tafels op maat

 

MNEUVEL heeft ook een huisstijl op het gebied van tafels, hierin worden veelal materialen gebruik die het verdienen een tweede leven te krijgen. Of kies uit de basis lijn met een 4 tal mogelijkheden die wij op maat voor u maken, u kunt zelf het blad samenstellen of dit door ons laten doen. Een ding is zeker elke tafel blijft uniek!

Puur kurk: Vellen ruig kurk
Schipwreck: overblijfselen van afgedankte bootjes
Beach finds: Ook wel zwerfhout wat veelaf mooi versleten of ingerot/aangevreten hout.
Loneleywood: De reststukken die niet mooi bevonden worden maar samen weer prachtig worden, met extreem veel diepte.

MNEUVEL Tafels zijn prachtige opjecten op zich, met een mooi simpel mat zwart frame blijft de aandacht dan ook bij de tafel en blijft het rustig warm en toch strak tonen.

We hebben al veel unieke tafels af mogen leveren. Een directietafel voor een bank waarin kilo's oude munten zijn verwerkt bijvoorbeeld. Ook hebben wij voor een eventorganisator een tafel gemaakt waarin polsbandjes van diverse dancefeesten zijn ingegoten. En in de iAmsterdam store op Amsterdam Centraal Station staat een tafel van onze hand, gemaakt van oude gebinten uit een grachtenpand en de middenstip van de Kuip tot een vergader tafel Kortom; we zijn gespecialiseerd in gepersonaliseerde objecten. Toch liever een strakke houten tafel met een stoere uitstraling? Tuurlijk, kan ook!


Op maat gemaakte tafels

Op maat gemaakte tafels

Op maat gemaakte tafelsOp zoek naar een handgemaakte tafel? Of heeft u een idee voor een op maat tafelblad?

Stuur een bericht. Ik bel of mail je zo snel mogelijk terug en dan kunnen we samen overleggen wat we kunnen doen. Niks is mij te gek, alles is mogelijk.